Dragana Tekić

Additional Info:

Zaposleni u  salonu Jasna su zdravstveni radnici sa završenom višom ili srednjom  fizioterapeutskom medicinskom školom. Svi poseduju dugogodišnje iskustvo u radu sa klijentima .

Posebno su obučavani za roll bac tehniku masaže koja  se u originalnom izvodjenju izvodi samo i isključivo u salonu jasna i,koja garantuje  kvalitet efekata i kvalitet rada zaposlenih .

Svako korišćenje ove tehnike bez dozvole i saglasnosti, sertifikata salona jasna  se smatra kao kradja, falsifikat, originalne, autorizovane tehnike, što može podleći krivičnom postupku, naročito ljudi koji bez dozvole koriste ovu tehniku bez dozvole salona( bivši zaposleni) Roll back tehnika je prepoznatljiva i kao takva i  jedinstvena.  Original  je original, kopija ne može biti original ma koliko ličila na nju.

Do  sada nije , ali uskoro ce biti dodeljeni  sertifikati, obučenih za ovu tehniku, za koju ce salon jasna da garantuje, proverom kvaliteta i  stručnim seminarima na god dana.

Zaposleni su obučeni za rad ove  RB tehnike koja  je primenjena na celom telu.Tehnika se i dalje menja u cilju postizanja još boljih i bržih efekata a terapeuti se usavršavaju.

Obučeni terapeuti  su se susretali sa mnogobrojnim problemima tkiva;  od celulita, viška depoa , kolograma, defomiteta kičme, degenerativnih problema, reume( skolioze , kifoze, artroze, spondiloze, diskus hernije, lumbaga,…)

Obučeni su pored roll back masaže  i klasičnim masaža koja zahtevaju pravila salona JASNA ( relaks, sportske , terapeutske, limfne drenaže,…) za rad sa elektrostimulatorom, ultrazvukom, laserom, vakum terapijom,mezoporacijom, grupnim vežbama pilatesa po programu RBM, korektivnih vežbi.