Motivi i osnova za razvoj masažne tehnike namenjene majkama i bebama

Masaža za majke i bebe samo je jedna od specijalizovanih tehnika razvijenih u okviru široke ponude Roll back masaže, koja se već duže od 25 godina uspešno primenjuje na svim vrstama tkiva, zdravih i patoloških, zarad lečenja i vajanja tela. Više od 1.000.000 efikasno primenjenih individualnih terapija pomoglo je ljudima da se oporave i povrate energiju koju su izgubili jer su negde nekada pekinuli kontakt sa njenim izvorištem, sa energijom Velike majke u sebi. Vreme je da se sa njom povežemo na pravi način.

Većina problema u odnosima koje tokom života uspostavljamo sa sobom i drugima uglavnom su odjek i posledica nefunkcionalnih, pogrešnih, neprirodnih ili nedovoljno jasnih postupaka majke i drugih važnih figura iz okruženja prema nama u najranijem detinjstvu. Iako začeti iz dobre namere, zbog suštinskog nerazumevanja najdubljih potreba naših bića ovi postupci se ukazuju kao greške već na samom početku životnog puta. Vreme je da nešto promenimo, i to iz korena, od samog početka.

Mi smo tu da napravimo iskorak, da kroz dodir uspostavimo bolje odnose sa sobom i sa Velikom majkom u sebi, kao i sa drugima – da ih probudimo. Sada znate da je to moguće, da način postoji, a mi smo tu da vam pomognemo.