Relax masaža

Relax masaža je blaga, prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma, sjedinjavanjem protoka energije. Opuštanjem mišića i ligamenata, poboljšanjem cirkulacije na svim nivoima tkiva, smanjuje se fizička i psihička napetost.

Zbog okrepljujućeg i umirujućeg dejstva na telo, masaža se može raditi svakoga dana.

Izvodi se u kombinaciji sa:

  • odgovarajućim ambijentom (prijatna muzika, svetlost sveća)
  • raznovrsnom tehnikom (određeni tipovi masaže)
  • pomoćnim sredstvima (topla eterična ulja, marama).

U salonu “Jasna” izvodimo više vrsta relax masaža:

  • Blaga, opuštajuća relax masaža

Izvodi se raznovrsnim, blagim masažnim hvatovima, uz korišćenje relaksirajućih eteričnih ulja i odgovarajuću muziku, radi što kvalitetnijeg opuštanja organizma. Efekat se bazira na maloj dubini ulaska masažnih hvatova u tkivo.

  • Terapeutska relax masaža

Slična je prethodnoj masaži i izvodi se širokim, sporim, ritmičnim masažnim hvatovima. Razlika je u tome što se masažni hvatovi dublje projektuju u tkivo. Ukoliko postoji sugestija, moguće je zadržavanje na problematičnim mestima.

Ova masaža je namenjena osobama koje ne vole blage masaže, već žele da osete veći pritisak hvata terapeuta na svom telu. Kako kažu, sve ostale masaže su za njih “češkanje i maženje”. Naravno, ukusi su različiti.

Relax masaža se izvodi na čitavom telu, kao kompletna masaža u trajanju od sat ili sat i po. Tokom izvođenja masaže kroz raznovrsne hvatove prelazimo sledeće zone: leđa, noge, ruke, stomak, šake, stopala, grudni koš, a ako klijent želi i skalp (kosmati deo glave).

Ova masaža može se izvoditi i parcijalno, tretiranjem pojedinih zona u kraćim vremenskim segmentima, od 15 minuta do pola sata ili 45 minuta.

To je zona opuštanja i tu se dogovaramo kako da zadovoljimo vaše potrebe i stvorimo osećaj zadovoljstva i divne sinergije.