Masaža za majke i bebe

– Ljubav Velike majke –

 Učimo uz DECU!

 Budimo LJUDI!

 

Posredstvom masaže majka uspostavlja neposredan kontakt sa svojom bebom i budi u sebi iskonske vrline Velike majke. Masirajući svoje dete, ona mu prenosi energiju koju ono prepoznaje kao ljubav i postaje mirno, zdravo i srećno.

Veština se zasniva na sposobnostima same majke, na njenom daru da sa svojim detetom razvije iskren odnos, koji dete usvaja, primenjuje i potom prenosi na druge važne odnose – u porodici, u okruženju i sa samim sobom.

 

Umijmo se svetlošću sa IZVORA!

 

Šta je bebi zaista potrebno?

Ono što je bebi najpotrebnije, vrednije čak i od hrane, jeste majčin dodir. Dodir je energetska poruka dubokog mira, topline i ljubavi. Brojna naučna istraživanja i praktični eksperimenti jasno ukazuju na suštinski značaj majčinog dodira i njegov uticaj na psihofizičko zdravlje deteta.

Da li će žena u ranim danima svog majčinstva umeti da sama u sebi probudi dar Velike majke i da na pravi način prenese svom detetu željenu energetsku poruku?

Majke obično nisu svesne dara koji poseduju, niti načina na koji ga kanališu i koriste, kao što nisu svesne ni dara koji njihovo dete ima. Na sreću, tu je masaža da im u tome pomogne.

Kako masaža pomaže u stvaranju zdravog odnosa majke i bebe?

Posredstvom masaže, pomoću dodira i pokreta, dete budi u svojoj majci prastari instinkt Velike majke, koji i ono samo instiktivno prepoznaje kao ljubav i postaje mirno, zdravo i srećno uz svoju mamu.

Veština izgradnje kvalitetnog odnosa posredstvom masaže zasniva se na sposobnosti svake majke, na njenom daru da sa svojim detetom uspostavi blisku i iskrenu vezu. Vremenom i samo dete usvaja ovakav odnos, primenjuje ga i prenosi na druge bitne relacije u svom okruženju, u svojoj porodici, a prvenstveno na odnos prema sebi.

U sklopu našeg seminara dobićete obilje praktičnih saveta i odgovore na pitanja koja vas muče:

    • Šta je poruka Velike majke? Ume li žena tačno da je prenese? Šta je, zapravo, to što ona prenosi i što dete usvaja?

    • Kako se nositi sa uobičajenim problemima sa kojima se jedna majka suočava u prvim danima po rođenju deteta? Kako uspavati svoju bebu? Kako joj ublažiti grčeve? Kako umiriti bebu, a da pri tom ne provedete sate u pokušajima da to učinite hodajući naokolo i ljuljuškajući je?

    • Kako postići da sa svojom bebom delite dobro raspoloženje, bez stresa i bolnih leđa?

    • Kako izgraditi kvalitetan odnos sa svojim detetom? Kako postići što bolju komunikaciju sa bebom, a kroz koju godinu i sa tinejdžerom? Kako svoje dete poštedeti moguće patnje?

    • Kako umiriti sebe? Kako učiniti nešto korisno i za sebe i za svoje dete? Da li je bolje uraditi „ovo‟ ili „ono‟? Niz pitanja je beskrajan…

 

Ako želite da „progovorite‟ jezikom svoje bebe, jezikom čiste energije, jezikom kojem se veruje… Ako tragate za najboljim načinom da umirite svoje uplašeno, uznemireno ili bolesno dete… Ako želite da učinite nešto za psihofizičko zdravlje, emocionalnu stabilnost i duševni mir svog deteta – naučite nemušti jezik masaže.

To će vam omogućiti da dobijete odgovore na pitanja koja vas muče, odgovore koji se, zapravo, oduvek kriju u vašem srcu.

Dođite na masažu i podsetite se zaboravljene mudrosti Velike majke koja leži i u vama. Naučite da jednim pokretom govorite hiljadu reči. Komunicirajte sa svojim detetom iskonskim, starodrevnim jezikom. Dočekajte bebu na pravi način i pokažite joj da je razumete. Pružite joj ono što je njoj najvažnije, što joj je najdraže i čemu veruje. Darujte svojoj bebi svakoga dana poklon vredniji od zlata, vredniji od bilo koje igračke. Učinite za nju nešto što niko drugi neće moći da uradi tako dobro kao vi.

Naučite svoju bebu da vas doživi na pravi način, da razume vašu poruku – da je volite. Pružite joj svoju ruku, a sa njom i čitavu sebe. Tako će dobiti ono što joj je u životu najbitnije, važnije i od hrane – dodir vaše ljubavi, božansku energiju Velike majke.

 

Razume li novorođenče nemušti jezik?

Da, vaša beba razume ovaj praiskonski jezik i jasno prima vašu poruku, kakva god ona bila. Zato ne pokušavajte da je na bilo koji način lažete jer ćete je samo zbuniti i uzrokovati pometnju u njenoj glavi, koja će ostaviti posledice i na kasniji život.

Važno je da majke (a uz njih i očevi, bake, sestre…) nauče kako da bolje razumeju i sopstveno telo i telo deteta, svoju prirodu i moć energije koju poseduju, odnos prožimajućeg jedinstva roditelja sa detetom, sa drugim važnim ljudima, sa čitavom prirodom. Svi nesporazumi između roditelja i dece, poremećeni odnosi u porodici i društvu, nesreća i bolest posledica su niza propuštenih prilika i pogrešno emitovane energije, koji se sada vraćaju kao bumerang. Put do … popločan je dobrim namerama, put do raja – iskonskim vrednostima i vrlinama.

 

Uči li majka bebu ili beba majku?

U početku, novorođenče svojim „posebnim čulom‟ čuje sve i vidi sve. Ono zna svoj put, ali sa svakim novim danom i sa prilivom novih informacija ono polako zaboravlja znanje sa kojim je došlo na ovaj svet. Ono je naizgled malo, ali je u duši veliki čovek. Uz svoju bebu imate priliku da se umijete svetlošću sa izvora stvaranja. Zato je u početku beba vaš učitelj, a ne vi njen. Shvatite je ozbiljno. Dete će na svoj osoben, neposredan način nastaviti da vas uči kroz čitav život.

Povežite se na pravi način i izgradite harmoničan odnos, koji će vašem detetu biti najbolja osnova za budući život. Dobar odnos sa vama pomoći će vašem detetu da razvije svoje primarne sposobnosti, svoje talente, finu motoriku, sve oblike inteligencije, posebno emocionalnu, vrline i vrednosti, individualnost kroz jedinstvo.

 

Koliko dugo traje seminar?

Za trudnice i sve ostale koji žele da nauče kako da uspostave zdrave i harmonične odnose, i sa bebom i sa drugim sebi važnim ljudima, organizuju se predavanja tokom vikenda.

Za mame sa bebama predviđen je program koji se sastoji od 5 kraćih seminara, koji se realizuju jednom nedeljno u trajanju od po 2 sata. Prvo predavanje namenjeno je samo majkama i održava se bez prisustva beba. Neophodna dokumentacija obuhvata potvrdu nadležnog pedijatra i opšte podatke o majci i detetu.

Za mame sa malom decom predviđen je jednodnevni seminar na koji dolaze same + 3 kraća seminara kojima prisustvuju zajedno sa decom.

Iza svakog zdravog i srećnog čoveka stoji Velika majka…

Seminar: Ljubav Velike majke

 Seminar vodi Jasmina Jasna Bosiočić, autor i instruktor Roll back tehnike masaže, fizioterapeut sa više od 25 godina iskustva, Body&Life coach (O.L.I. metoda), trener za prevazilaženje anksioznosti i panike, Theta healing praktičar… I najvažnije, u harmoničnom braku već više od 30 godina, majka dve kćerke (23 i 17 godina) i baka unuka Alekseja.