Masaža za ljude u zrelim godinama

Buđenje energije Velike majke putem masaže, uspostavljanje kontakta sa izvorom stvaranja, sa izvorom životne energije i detetom u sebi, revitalizuje telo i podiže kvalitet odnosa u porodici, u krugu prijatelja, u bolnicama i domovima za starija lica.

Masaža podmlađuje telo. Korisna je ne samo za onog na kome se primenjuje već i za onog ko je izvodi, posebno kad su u pitanju dugogodišnji bračni partneri, članovi porodice ili bliski prijatelji.

Blagodeti ove masaže su višestruke: podmlađivanje svih tkiva i čitavog tela, poboljšanje koordinacije pokreta, obnova fine motorike, stvaranje novih nervnih sinapsi zahvaljujući izvođenju novih pokreta, povećanje moći koncentracije, promena načina razmišljanja, uspostavljanje boljih odnosa sa drugima, što sve zajedno vodi značajnom podizanju kvaliteta života u zrelom dobu. Dolazi do porasta opšte motivisanosti i želje za životom, do boljeg poimanja lične svrhe, što se neposredno reflektuje na zdravlje i raspoloženje svih učesnika u masaži. Ne treba zanemariti ni to je masaža izvor dobre zabave za sve koji su u nju uključeni jer dolazi do telesnog oslobađanja, koje prati iskrena radost.