Preporuke klijenata

Došla sam na masažu posle liposukcije pošto su mi to savetovali. Noge su mi bile nekako vodene i koža kao da mi je bila veća nego što treba da bude. Masažom mi se podigao tonus kože i sada mi noge izgledaju zdravije i lepše, a ja se posle masaže osećam kao da mi je neko podigao tegove.

Sanja, 37 godina

Došla sam u salon na vežbe misleći da ću tako da rešim svoj problem sa celulitom. Sretala sam u salonu dosta žena i pričala sam sa drugim prezadovoljnim ženama koje su rešile svoj problem i sve su mi preporučivale ovu masažu. Rešila sam da i ja krenem. Već sam bila na mnogim masažama i tu se ništa značajno nije dogodilo. Na drugoj masaži sam uvidela da radim pravu stvar. Potpuno sam se transformisala! Moj dečko je ozbiljno zabrinut, ako ja iz nekog razloga ne mogu da odem na masažu.

Maja, 27 godina

Mršava sam, ali zbog celulita koji je bio raspoređen kao u lopticama po celim nogama (kako su mi rekli) nisam nosila suknju. Onima kojima nisam pokazivala svoje noge mislili su da umišljam jer se ni po čemu nije video moj problem (pantalone). Sada nosim suknju, zadovoljna sam. Moji bliski prijatelji znaju šta sam uradila, a drugi i dalje misle da sam sve to umišljala.

Tanja, 35 godina

Došla sam sa svojom mamom, po preporuci. Imala sam višak kilograma i puno celulita. Uz veliku podršku i trud osoblja salona skinula sam 30kg za godinu dana (sa sve celulitom). Sada imam mršave i izvajane noge i nosim mini suknju, a ranije nisam mogla da nađem ni broj farmerki za sebe!

Jelena, 17 godina

Kada su mi na pregledu pokazali gde se nalazi zadnjica, gde su mi noge i šta je sve celulit – nisam mogla da verujem da je to moguće uraditi. Nosila sam dugačke i široke košulje da bih prikrila celulit koji je dolazio do pola butine, a pri tom imam uzak struk. Sada nosim uske majice i kratke suknje, dolazim redovno na masažu i osećam se slobodno i predivno. Mislim da sam zavisnik od ove masaže!

Snežana, 32 godine

Došla sam u salon Jasna kada sam videla kako su fantastično doterali mamu moje drugarice… Posle osam tretmana videla sam šta sam sve imala u nogama. Kada sam sedela deo moga tkiva (celulitna razgrađena tečnost) je sedeo pored mene. To su mi masažama izbacili i dobila sam noge kao barbika! Jer mi je celulit skraćivao i deformisao moje ionako dugačke noge.
Videvši mene, krenule su i mnoge moje drugarice. Mislim da sam im bila pokretna reklama.

Tijana R., 24 godine

Puno radim, skoro ceo dan, a neki put i dobar deo noći. Došla sam u salon Jasna jer sam imala strahovite bolove u leđima. Grba na vratu mi je postajala sve veća i ometala je pokrete glave. Posle pregleda rekli su mi da će problem grbe rešiti ne samo estetski, već i zdravstveno. Posle sedmog tretmana primetila sam da mi se i pritisak normalizovao. To nisam očekivala. Nakon petnaestog tretmana sam počela da dolazim jednom nedeljno. Bolove nemam, grba na vratu je nestala, a vrat mi je postao nekako duži. Dolazim redovno, vežbam u slobodno vreme vežbe za tu zonu kako su me savetovali, pošto nemam više slobodnog vremena za veće fizičke aktivnosti. Prezadovoljna sam. Ne mogu zamisliti šta bi bilo sa mnom da nije bilo te masaže…

Dragica, 49 godina

Sve češće sam imala nesvestice… Čula sam za salon Jasna i oni su mi savetovali da prvo obavim neke preglede i izvadim nalaze, posle čega su prihvatili da mi rade masažu i rekli da mi mogu pomoći. Posle pete masaže nesvestice su se smanjile na pola, a posle osam više ih nije bilo. Osećam se super, dolazim redovno, a i moj muž je krenuo pošto je imao glavobolju. Imali smo sreće što smo uopšte pronašli ovaj salon…

Goca, 45 godina

Imam reumatoidni artritis (pod terapijom sam) i česte bolove u sitnim zglobovima šaka i stopala. Dosta sam napeta i trpim, a onda su i leđa počela jako da me bole. Krenula sam na masažu leđa i posle sedam tretmana sam se probudila sa osećajem da me sve boli, ali da me leđa više ne bole. Redovno dolazim na masažu jer sam rešila problem koji ne moram da imam.

Vesna, 50 godina

Došla sam po preporuci svoje ćerke koja je uradila celulit masažu. Imala sam veliki problem sa leđima, strašne bolove i išla na terapije, ali mi nije ništa pomoglo. Prestala sam da radim svoj posao jer sam postepeno počela da gubim osećaj, čak su mi i novine ispadale iz ruke. Objašnjeno mi je, a i osetila sam svoj problem. Masaže su mi strašno prijale i osećala sam se mnogo bolje. Prestale su mi i glavobolje. Sada dolazim na masažu dosta redovno, pošto puno radim, ali ipak ne koliko bi trebalo… Kada preteram znam koga da zovem…

Branka, 49 godina

Imam 30 godina i velikih problema sa hormonima. Unazad 6 meseci primala sam hormonske injekcije koje izazivaju veštačku menopauzu. Počela sam da otičem i rastem kao balon, kilogrami su se svaki dan uvećavali. Postala sam nezadovoljna svojim izgledom i tada sam od drugarice slučajno saznala sa salon Jasna i nihove masaže. Došla sam da se raspitam i naišla na veoma ljubaznu ekipu terapeuta spremnu da daju stručni savet. Krenula sam sa masažama i već posle nekoliko tretmana video se neverovatan napredak. Osećala sam se bolje iz meseca u mesec. Počeli su svi da primećuju moju promenu. Počela sam osim nogu da radim i druge zone: bokove, stomak i ruke. Osim boljeg izgleda, dobila sam samopozdanje, popravio mi se krvni pritisk, kilogrami su se smanjili, nisam više bila umorna i dobila sam želju da dodatno radim na sebi. 

Jovana

Za Salon Jasna saznala sam slučajno od prijatelja. Otišla sam zbog bolova u vratu, leđima i loše pokretljivosti desne ruke. Dočekala me je Jasna sa svojim timom terapeuta koje su doprinele da se osećam kao kad dolazite kod starih dobrih prijatelja. Posle 10 terapija bolovi su prestali, a ruku sam mogla slobodno da podižem i normalno da se držim u prevozu. Pitala sam za savet da li da idem na kavitaciju ili liposukciju zbog naslaga i čvorova na bokovima koji su mi ostali od injekcija progesterona koje sam primala pre 30 godina u trudnoći. Rekli su mi da to može da se reši roll back masažom i zaista posle dva meseca dolaženja samo dva puta nedeljno naslage su skoro nestale. Ostalo mi ih je još malo, uz samo još malo strpljenja i nekoliko tretmana i biće savršeno.

Dušanka

 

Masirali su me na mnogim meridijanima, različitim i oprečnim metodama. Uživala sam i suprostavljala se, bila oduševljena i prekidala masažu i odlazila. Posle nemalog iskustva u ležanju na stolovima za masažu, Jasna je prvi put dohvatila neke delove mog tela. Ali ne samo što su neki delovi, po prvi put za mene otkriveni, pronađeni, fascinirala sam se i odrađenim pokretima, hvatovima u tehnici koju radi. Roll back masaža ne zataškava, nego vaja, ali tako da je ne zanima površnost, forma, nego suština. Zahvalana i od nje zavisna.

Vjera Mujović

Celulit je hronična upalna i degenerativna bolest vezivnog tkiva kože, naročito njenih elastičnih vezivnih vlakana, pri čemu ženski polni hormon estrogen, nasledni faktori i nepravilna ishrana igraju glavnu ulogu. Roll back masažom dolazi do razgradnje celulita, do tečne faze, usled čega se ubrzava eliminacija štetnih materija iz organizma. Ovaj tip masaže dovodi i do ubrzanja cirkulacije, čime se dodatno ubrzavaju efekti, odnosno doprema toplota, koja postepeno dovodi do razgradnje masne kapi  i smanjenja otoka, što rezultira smanjenjem celulita, a koža postaje glatka i vraća joj se tonus. Takođe, treba napomenuti da Roll back masaža nije masaža šablonskog tipa, već se profesionalno pristupa svakom klijentu i tek nakon pregleda, prilagođava se način masaže prema stepenu tkiva zahvaćenog celulita, sve u cilju što efikasnijeg ishoda. S obzirom da se bavim citološkim i histološkim aspektima endokrine regulacije, mogu reći da je ovaj tip masaže u skladu sa fiziološkim procesima organizma, jednostavno dolazi do razgradnje štetnih materija i ubrzanja izlučivanja istih. Roll back masaža Vam ne nudi čuda, otklanjanje celulita za 10 dana itd., što ako zdravorazumski sagledate sve činjenice i uklopite ih u koncept funkcionisanja organizma nije ni moguće, ali će Vam ovaj tip masaže svakako omogućiti da se postepeno, uspešno i efikasno oslobodite štetnih materija iz organizma, a samim tim i celulita. Zadovoljna dugogodišnjom primenom roll back tehnike masaže na svom telu.

Medigović Ivana

Kao žena: U današnje vreme, žene veoma vode računa o svom izgledu i dosta ulažu u njega. U današnje vreme traži se celina i kompletna ličnost. Mnogo vremena se potroši u traganju za onim pravim i uspešnim modelom zdravog i lepog izgleda. Naći ono prirodno i efikasno za relativno kratko vreme je teško. Upravo je to ono što ovu roll back masažu čini posebnom. Pored toga, osećaj transformacije u izgledu, pa i pogledu na svet, jeste veličanstven.

Kao trudnica: Trudnoća je za ženu jedan predivan osećaj i isto tako jedan jedinstven i neponovljiv put. Na tom putu, zdravlje je najvažnija kategorija. Pored ishrane i fizičke aktivnosti koji trudnoću čine prijatnom, jeste i masaža – roll back masaža, prilagođena trudnicama. Poučena iskustvom pre trudnoće, nastavila sam sa ovom masažom, sa masažom koja je prilagođena trudnicama. Doprinela mi je osećaju lakoće i opuštenosti koja je neophodna ženi na tom putu. Masirala sam leđa i noge jer su te zone trpele najveće opterećenje. Osećaj lakoće je neprocenjiv u 9. mesecu trudnoće.

Brankica

Moj prvi susret sa roll back masažom je bio pre više od dve godine. Rezultat tog iskustva je bio iznenađujući. Nisam mogla da verujem da celulit nestaje, da se noge vajaju i bila sam prezadovoljna. Došlo je leto, a ja sam bila srećna i zadovoljna da odem na odmor, govoreći sama sebi da kad se vratim nastavljam sa masažama i održavam dobru liniju. Međutim, kao većina devojaka i žena, masaže sam odlagala, misleći kako još uvek nema potrebe jer ništa se nije vratilo. I dalje su noge i guza izgledali dobro, a i farmerke su mi dobro stajale. Tako sam pustila da prolazi vreme. Došla je zima, počele slave, hladnoća, jelo se sve više i više i naravno, došli su i kilogrami. Da se razumemo, ako odeš i na liposukciju, i ako budeš tamo izvajana kao boginja, a pri tom ne vodiš računa i misliš da možeš da jedeš šta god hoćeš, naravno da ćeš imati problem. Ugojićeš se i dobićeš celulit. A kada je došlo proleće, shvatila sam šta sam sebi uradila. Pokušala sam sa raznim dijetama, da bi se spremila za leto i bilo mi je jasno da efekat koji sam dobila roll back masažom ne mogu da dobijem na taj način. Zato, tu sam, po drugi put na roll back masaži. Ali sada znam da kada ponovo budem postigla izgled kakav sam imala, održavaću ga redovnim odlaskom na masažu. Masaže više neću da odlažem. Bolje je da redovno održavate liniju, nego to sve da ponovite po treći put. Bitno je da se stvori navika, tj. obaveza prema svom telu na nedeljni oporavak, održavanje svoje nove linije. Ja ovaj put sigurno hoću.

Sanja

Naše telo je odraz našeg emotivnog i društvenog stanja. Stres i previše radnih sati imaju vidljive posledice naročito na nogama i guzi. Kao žena, smatram da je lepota mog tela odraz mog duha. Zato za sebe odvajam 2 puta nedeljno pola sata i trpim i bol, jer ovo nije relax masaža, ovo je masaža koja razbija celulit i bori se sa svim postojećim toksinima u telu. Efekat je vredan svakog uloga. Ja izgledam lepo i osećam se dobro.

Ivana Bajić

Imala sam 18 godina kada sam prvi put otišla na roll back masažu. Ona je oslobodila ono što se krilo iza posledica puberteta i ubrzanog života. Izvajala je najbolju verziju mene. Ta slika, promenila je moj odnos prema sopstvenom telu, naučila me da ga osluškujem i razumem godinama kasnije. Sada znam koliko je to bilo važno u periodu kada sam donosila svoje prve bitne odluke i formirala svoju ličnost. Na kraju se sve svodi na onaj prvi dan na moru, na momenat prvog svlačenja na plaži, na samopouzdanje i neverovatnu lepršavost. Tada sam najsvesnija da je moje telo zdravo i da je odraz mog duha.

Ana Vučelić