Dajana Đilas

Additional Info:

Zaposleni u salonu Jasna su zdravstveni radnici sa završenom višom ili srednjom fizioterapeutskom medicinskom školom. Svi poseduju dugogodišnje iskustvo u radu sa klijentima .

Posebno su obučavani za roll bac tehniku masaže koja se u originalnom izvodjenju izvodi samo i isključivo u salonu jasna i,koja garantuje kvalitet efekata i kvalitet rada zaposlenih .

Svako korišćenje ove tehnike bez dozvole i saglasnosti, sertifikata salona jasna se smatra kao kradja, falsifikat, originalne, autorizovane tehnike, što može podleći krivičnom postupku, naročito ljudi koji bez dozvole koriste ovu tehniku bez dozvole salona( bivši zaposleni) Roll back tehnika je prepoznatljiva i kao takva i jedinstvena. Original je original, kopija ne može biti original ma koliko ličila na nju.

Do sada nije , ali uskoro ce biti dodeljeni sertifikati, obučenih za ovu tehniku, za koju ce salon jasna da garantuje, proverom kvaliteta i stručnim seminarima na god dana.

Zaposleni su obučeni za rad ove RB tehnike koja je primenjena na celom telu.Tehnika se i dalje menja u cilju postizanja još boljih i bržih efekata a terapeuti se usavršavaju.

Obučeni terapeuti su se susretali sa mnogobrojnim problemima tkiva; od celulita, viška depoa , kolograma, defomiteta kičme, degenerativnih problema, reume( skolioze , kifoze, artroze, spondiloze, diskus hernije, lumbaga,…)

Obučeni su pored roll back masaže i klasičnim masaža koja zahtevaju pravila salona JASNA ( relaks, sportske , terapeutske, limfne drenaže,…) za rad sa elektrostimulatorom, ultrazvukom, laserom, vakum terapijom,mezoporacijom, grupnim vežbama pilatesa po programu RBM, korektivnih vežbi.