Tretman osveženja kože lica i biste – tretman ublažavanja loših spoljašnjih uticaja

U današnjem okruženju, gde je neizbežno da zagađenje, stres i duvanski dim čine veliki atak na naš ten, Vi pružite svom licu jedinstveno osveženje prebogatim preparatima Babuške Agafe. Vaša koža će veoma brzo zasijati, dobiti bolju teksturu i čvrstinu, a masaža lica i biste u trajanju od 30 minuta pružiće Vam jedinstveno uživanje i opuštanje.

U okviru tretmana radi se piling, koji sadrži pšenične klice. Ovaj piling čisti pore, stimuliše proces razmene materija, ima podmlađujuće i energetsko dejstvo.

Maska za lice sa sibirskim ženšenom, vitaminom C, crnom ribizlom, brusnicom i borovnicom obnavlja kožu na ćelijskom nivou, pruža aminokiseline koje su gradivni element, a vitamn C, koji deluje kao hvatač slobodnih radikala, prosvetljava i učvršćuje zidove krvnih sudova kože.

Masaža lica i biste vrši se balzamom “produžena mladost”, sa ružičastim žednjakom, kurilskim čajem i jasminovom vodom. Ova masaža će hidrirati, stimulisati regeneraciju kože, tonizirati je i natopiti vitaminima i gradivnim elementima.

Tretman se preporučuje od 25. godine i najbolje ga je raditi jednom mesečno.

Tretman traje 1h.